2660 kaart dhb

FAQ & Contact

Hier helpen we je het antwoord op je vraag te vinden! Kom je er zelf niet uit? Dan mag je altijd een bericht sturen.

Bericht sturen

De Houtbroeders VOF

Kleine Krogt 13-I

4825 AN Breda

076 562 14 83 info@dehoutbroeders.nl

Ik wil misschien een Houtbroeders meubel, hoe verloopt jullie proces?

Onze werkwijze kent veel variaties, zodat jouw meubel zo goed mogelijk bij je past. We beginnen met een persoonlijk kennismaking. Eerst telefonisch, waarna we een live ontwerpsessie kunnen plannen (op de werkplaats of virtueel). 

In die afspraak van ongeveer anderhalf uur bespreken we jouw wensen en ideeën, en ontwikkelen we samen een aantal kast-varianten die jou zouden passen. Daarvan mailen we een pdf zodat je er thuis rustig over kunt nadenken wat voor jou de meest passende oplossing is. 

In het geval van meer maatwerk duurt het proces wat langer en bespreken we de ontwerpvarianten in een tweede afspraak. Check deze pdf voor een visueel overzicht van ons proces.

Ik wil graag jullie showroom bezoeken, kan dat?

Ja natuurlijk! We doen dat graag op afspraak: dan kunnen we ervoor zorgen dat één van ons beschikbaar is voor een korte rondleiding, en dat het lawaai vanuit de machinale beperkt blijft. 

Mail ons op contact@dehoutbroeders.nl of bel naar 076 - 5621 483. De showroom is op onze werkplaats: Kleine Krogt 13-i in Breda.

Welke standaard variaties kent jullie meubellijn?

We hebben drie meubelfamilies (Hinde, Bosk en Einder) met elk hun eigen uiterlijke kenmerken. We hanteren vier breedtes, drie verdiepingshoogtes, twee meubeldieptes, vier extra opties voor de indeling, drie houtsoorten, twintig kleuren lak, elf kleuren meubellinoleum, … 

Per meubel zijn er letterlijk duizend varianten mogelijk, en om keuzestress te voorkomen wordt je in je proces dus altijd ondersteund door een ervaren professional! Check deze folder voor een stapsgewijze toelichting en visueel overzicht.

Wat bedoelen jullie met een (ontwerp)sessie ?

Dit is een afgeronde reeks van ontwerp- en rekenwerk, van toepassing op alle meer maatwerk projecten.

Het begint ermee dat we eerst samen op zoek gaan naar de wensen en de kaders van je vraag. Na afloop gaan we met het ontwerp aan de slag en werken wij dit uit in een 3d visual zodat je goed kan zien wat de gevolgen zijn van gemaakte keuzes. Aan de hand van dit ontwerp berekenen we vervolgens de complete kosten voor het maken en plaatsen ervan. Tot slot presenteren we je dit alles zodat je kan kiezen voor een compleet verhaal.

 

Waarom rekenen jullie geld voor een (ontwerp)sessie ?

In een meer maatwerk sessie gaan we met volle aandacht in op je vragen, je smaak en alle mogelijkheden. Voordat we je een ontwerp op jouw maat kunnen presenteren gaan we op de achtergrond aan de slag met ontwerpen en rekenen. Hier zit er een aanzienlijke hoeveelheid tijd voor ons in.

Het bedrag van €150,- dat we rekenen wanneer een opdracht onverhoopt niet doorgaat is slechts een tegemoetkoming voor de kosten van deze werkzaamheden, we hebben liever dat de opdracht wel doorgaat !

houtwit

Stuur een berichtje