Ben je al een tijdje op zoek naar die perfecte kast, de blikvanger in de ruimte, maar niets voldoet écht aan je wensen? Wij snappen precies wat je bedoelt. Maar wij geloven ook dat er voor iedereen een perfect meubel bestaat. Daarom maken we bij de Houtbroeders modulaire maatwerk kasten: helemaal afgestemd op jouw persoonlijk woonsituatie en wensen. We denken met je mee en begeleiden je van A tot Z. De oplossing is dichterbij dan je denkt.

4948 dhb insta grootwitmonster

Investeren in een mooie kast blijft altijd spannend. Je wil achteraf geen spijt krijgen. Daarom nemen we je bij de hand. Zelfs als je nog niet precies voor ogen hebt wat je wil, ben je bij ons aan het goede adres. Je vertelt ons waar je behoefte aan hebt en wat je wensen zijn, en wij laten je materialen, opties en schetsen zien. Met behulp van 3D-tekeningen helpen we je vervolgens met het visualiseren van het ontwerp. Dit alles is geen extra service. Het is gewoon hoe wij langdurig plezier en kwaliteit garanderen. Want dat is waar wij meubels voor ontwerpen en maken: langdurig woongenot.

Neem rustig een kijkje bij onze meubels. Spreekt iets je specifiek aan? Laat het ons weten. Hou in ieder geval in gedachten dat er altijd meer mogelijk is dan je in eerste instantie zou denken.

Onze meubels

dhb blog 01

Geïnteresseerd geraakt?

Kom bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder om tot een mooie, duurzame oplossing te komen!

Prijsindicatie aanvragen