Van ouderwets oerdegelijk naar modern duurzaam

Met dank aan de grote wereldwijde ketens zijn veel mensen het niet meer gewend dat ook simpele basisproducten om een investering vragen. Vroeger deden mensen een leven lang met hun tafel of het dressoir van oma. Tegenwoordig vervangen we dit soort spullen al na 7 jaar! Ons antwoord: mooie degelijke spullen met een tijdloos karakter die je gedurende de levensduur (zelf) kunt onderhouden en aanpassen - zodat de noodzaak om ze te vervangen wegvalt. Wij zijn op zoek naar mensen die het lef hebben om weer langer met hun spullen te doen! Geloof ons, dat voelt ontzettend goed.

Duurzaamheid gaat namelijk niet enkel over de herkomst en het gebruik van materialen. Dat is zeker een belangrijk onderdeel, maar enkel het topje van de ijsberg. Duurzaamheid gaat ook over kwaliteit en hoe lang iets meegaat; maar net zo goed over relaties. De verbinding met jou als klant is voor ons belangrijk omdat wij willen dat jij je verbonden voelt met het meubel dat we voor je maken.

Zo duurzaam mogelijk: van A tot Z

Bij de Houtbroeders dóén we niet aan duurzaamheid, we zíjn duurzaam. Het komt terug in alles wat we doen, waar het kan. Dat zit in grote dingen en in kleine dingen; van het gebruik van inlands hout, tot onze bedrijfskleding van biokatoen. Soms vanuit het idee van 'zonde om weg te gooien' - uit waardering voor het materiaal waar we mee werken. De andere keer is het omdat het simpelweg beter voelt. Wij gaan voor een wereld zonder verliezers.

dhb_duurzaam_25.jpg

Geïnteresseerd geraakt?

Kom bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder om tot een mooie, duurzame oplossing te komen!

Prijsindicatie aanvragen