dhb mo bosk uitvoeringen

De basis

Met een paar robuuste houten blokken als basis heeft deze wandkast nogal wat ruimte. Dit maakt hem de ideale opberger. Toch weet de Bosk het luchtig te houden. Alle liggende planken lopen door voorbij de zijstaanders, wat een zwevend effect geeft.

De basis van dit meubel is verkrijgbaar als fors dressoir (107x240cm) of als highboard (187x180cm) met een diepte van 30cm of 40cm. Om de ruimte in de brede, open vakken naar eigen wens in te kunnen delen, wordt de kast geleverd met een aantal 4 cm dikke schotten die je op elke plek kan zetten. Zo creëer je de ruimte die nodig hebt én kun je blijven spelen met de inrichting ervan.

b opties 150ms

Extra opties

Als je jouw spullen liever uit het zicht houdt, kun je ervoor kiezen om een of meerdere verdiepingen (gedeeltelijk) af te sluiten met schuifdeurtjes. Een andere optie is om je meubel uit te breiden met  ladeblokken of klepkasten. Van helemaal open tot bijna helemaal dicht, op een hoogte en plek naar jouw keuze, en in de toekomst altijd aanpasbaar. Dat is de magie van de Houtbroeders. Om het meubel helemaal eigen te maken kun je bovendien een kleuraccent toevoegen aan de blokken of de staanders. Zo ben je verzekerd van een unieke kast die écht bij je past.

b kleuren 150ms

Materialen en kleuren

De basisuitvoering van onze meubels worden uitgevoerd in berken multiplex 21mm. Kenmerkend voor dit materiaal is de mooie, rustige tekening op de vlakken en de verfijnde streepjes op de randen. Hierbij kun je kiezen voor een matte of zijdeglans afwerking. Indien gewenst is het ook mogelijk om onderdelen te voorzien van fineer, Forbo meubellinoleum gekleurde lak of zelfs om het in massief hout uit te laten voeren.  

Om de kleurkeuze gegarandeerd succesvol te maken, hebben we samen met het ontwerpteam van Interior for Tomorrow een mooi en compleet kleurenpalet samengesteld.

dhb bosk maten

de Bosk meubelfamilie

Jouw BOSK maakt onderdeel uit van een heuse meubelfamilie. In de basis gebruiken we twee breedtes, twee dieptes, drie hoogtes. Je kunt zelf de opbouw van je verdiepingen kiezen, en met welke materialen en kleuren we je meubel maken. Meer details kun je vinden in de technische bijlage (pdf).

Meer maatwerk

Houd je ervan om nóg een stapje verder te gaan met het ontwerp? Of zijn die opties die we bieden nét niet hoe jij je kast voor je ziet? Dan is het tijd om jouw ideeën te verplaatsen naar de tekentafel. Op onze pagina ‘meer maatwerk’ leggen we je graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

Meer maatwerk
dhb nieuwsgierig 22

Geïnteresseerd geraakt?

Kom bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder om tot een mooie, duurzame oplossing te komen!

Prijsindicatie aanvragen