dhb mo hinde uitvoeringen

De basis

De Hinde is een meubel dat met zijn optionele diepte van 30 of 40 cm ideaal inzetbaar is als dressoir of zelfs als tv-meubel. De vlakke zijkant in combinatie met het hoge onderstel geven dit meubel zijn bijzondere en moderne uitstraling. Standaard modellen bijvoorbeeld 160 x 148 of 99 x 213 cm. In de basis komt deze kast met een aantal 4 cm dikke schotten waarmee je zelf bepaalt hoe je de ruimte in je kast verdeelt. Zo kun je blijven spelen met de inrichting ervan!

a opties 150ms

Extra opties

We zouden de Houtbroeders niet zijn als we je niet de mogelijkheid geven om zelf te bepalen hoe je de Hinde inricht! Daarom heb je aansluitend de keuze om vakken open te laten, af te sluiten met schuifdeurtjes of in te richten met losse inzetblokken, ladekastjes of klepkastjes. Het is maar net hoeveel spullen je uit het zicht wil opbergen. We kunnen hem zelfs letterlijk ‘upgraden’ met twee extra verdiepingen. Om de Hinde volledig eigen te maken, kun je er ook nog voor kiezen om een kleuraccent toe te voegen aan de fronten, liggers of achterwanden. Allemaal kan natuurlijk ook.

a kleuren 150ms3

Materialen en kleuren

De basisuitvoering van onze meubels worden uitgevoerd in berken multiplex 21mm. Kenmerkend voor dit materiaal is de mooie, rustige tekening op de vlakken en de verfijnde streepjes op de randen. Hierbij kun je kiezen voor een matte of zijdeglans afwerking. Indien gewenst is het ook mogelijk om onderdelen te voorzien van fineer, Forbo meubellinoleum gekleurde lak of zelfs om het in massief hout uit te laten voeren.  

Om de kleurkeuze gegarandeerd succesvol te maken, hebben we samen met het ontwerpteam van Interior for Tomorrow een mooi en compleet kleurenpalet samengesteld.

dhb hinde maten

de Hinde meubelfamilie

Jouw HINDE maakt onderdeel uit van een heuse meubelfamilie. In de basis gebruiken we twee breedtes, twee dieptes, drie hoogtes. Je kunt zelf de opbouw van je verdiepingen kiezen, en met welke materialen en kleuren we je meubel maken. Meer details kun je vinden in de technische bijlage (pdf).

Meer maatwerk

Houd je ervan om nóg een stapje verder te gaan met het ontwerp? Of zijn die opties die we bieden nét niet hoe jij je kast voor je ziet? Dan is het tijd om jouw ideeën te verplaatsen naar de tekentafel. Op onze pagina ‘meer maatwerk’ leggen we je graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

Meer maatwerk
dhb nieuwsgierig 22

Geïnteresseerd geraakt?

Kom bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder om tot een mooie, duurzame oplossing te komen!

Prijsindicatie aanvragen