de Houtbroeders winnen award BESTE DUURZAME MAKERS 2023

award houtbroeders vtwonen duurzame maker transparant2

We zijn supertrots dat we afgelopen donderdag, 5 oktober, op de VT Wonen en Designbeurs zijn uitgeroepen tot beste duurzame makers van 2023 :)

De vakjury, bestaande uit Geert-Jan Smits, Wisse Trooster, Marije Remigius en Jack Meijers koos één winnaar per categorie. Het oordeel was alsvolgt (ingekorte versie, kijk hier voor het volledige juryrapport):

"Door resoluut hun eigen koers te volgen, laten de Houtbroeders zien dat er een alternatief is voor de grote, dominante merken. Ze breken een lans voor kleinschalige meubelproductie in eigen beheer. Vanuit liefde voor het ambacht en indrukwekkend veel kennis van lokaal hout werken ze aan degelijke, tijdloze spullen. Bovendien onderstrepen ze de vitaliteit van het meubelmakersvak."

Naast Onze Lieve Heer en ook Moeder Natuur willen we graag Machteld en Marieke van de Substitute.nl bedanken voor hun geloof in ons, en onze opdrachtgevers dankzij wiens maatwerk oplossingen wij onze meubellijn hebben kunnen ontwikkelen - a je to!

 

dhb nieuwsgierig 24

Geïnteresseerd geraakt?

Kom bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder om tot een mooie, duurzame oplossing te komen!

Prijsindicatie aanvragen