#Levenslang bruikbare meubels: Klinkt mooi, maar hoe?

animatie bosk 09 b12

Bij De Houtbroeders doen we meer dan alleen meubels maken. We creëren eyecatchers voor in je huis die een leven lang meegaan, zich aanpassen aan jouw behoeften en ook nog eens vriendelijk zijn voor onze planeet. We vertellen graag hoe we dat doen.

dhb mo.12 05tussenstaander

Flexibele indeling

Onze meubels zijn ontworpen om met je mee te groeien. Om te beginnen is het binnenwerk van onze meubels los, en eenvoudig door jou verschuifbaar.

  • Een dik boek erbij dat nèt niet meer in het vak past? Dan maak je het vak gewoon passend.
  • Zit je ladeblok of klepkast in de weg? Schuif hem dan naar een andere kant of zelfs naar een andere verdieping als dat beter uitkomt.
  • Bedenk je later dat je er toch eigenlijk graag een extra tussenschot bij had gewild? Geen punt, dan voeg je dat gewoon later alsnog toe.
dhb mo.12 02schuifdeuren

Variatie in uitstraling

Geef een nieuw uiterlijk aan je meubel zonder nieuwe materialen te gebruiken. De schuifdeuren, bladen en verdiepingen van onze modulaire kasten hebben een ingebakken flexibiliteit. Leuk, want omdat ze er gemakkelijk uit gaan kun je lekker variëren:

  • Verander het uiterlijk van je kast door verdiepingen of houten bladen toe te voegen of juist weg te laten. Je kunt ook de volgorde van verdiepingen wijzigen.
  • Til schuifdeuren uit de groef, draai ze om en verander meteen de look van je kast. Hoe meer schuifdeuren, hoe meer speelmogelijkheden en kleurcombinaties.
  • En over tien jaar stap je over op massief hout, of op een ander kleurtje. Maar dat mag je uiteraard ook aan ons overlaten.
dhb mo.08 variaties

Circulair ontwerp: alles past op alles

Al onze meubelstukken zijn ontworpen om onderling uitwisselbaar te zijn. Daardoor kan je meubel echt een leven lang meegaan. Deze circulaire aanpak heeft een paar belangrijke voordelen:

  • Onderdelen vervangen of repareren is gemakkelijk.
  • Alles past op alles en kan zonder kwaliteitsverlies los en daarna weer vast. Ook handig bij het verhuizen van grotere meubels.
  • De schuifdeuren uit andere kasten passen ook in die van jou, dus ruilen maar!

Waarom duurzaamheid belangrijk is

Duurzaamheid is meer dan een modewoord; het is een noodzaak. Bij De Houtbroeders geloven we in meubels die meer zijn dan alleen functioneel. Ze zijn duurzaam, flexibel en gemaakt om een leven lang mee te gaan.

“Je hebt er wat lef voor nodig, om je ‘net als vroeger’ voor het leven te committeren aan één meubel, maar dan heb je wel je hele leven kwaliteitsspul dat fijn werkt en waar je een band mee gaat opbouwen. Spread the love weettoch! Da’s pas genieten.”

Jaap

Interesse? Laten we kennismaken
dhb nieuwsgierig 24

Geïnteresseerd geraakt?

Kom bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder om tot een mooie, duurzame oplossing te komen!

Prijsindicatie aanvragen