Komt dat zien - showroom open op zaterdag 1 juni

img 3674

zaterdag 1 juni showroom open tussen 10.00 en 15.00

Als je onze meubels eens in het echt wil zien en voelen kun je begin van de maand weer terecht in onze showroom aan de Kleine Krogt 13-i te Breda. Iedere eerste zaterdag van de maand kun je vanaf 10 uur onze werkplaats annex showroom binnenlopen zonder afspraak. Koffie en inspiratie staan voor je klaar, net als twee Houtbroeders voor antwoord op je vragen en advies. Mocht de agenda het toelaten dan kunnen we zelfs meteen geheel vrijblijvend en kosteloos een van de getoonde meubels op jouw maat uitwerken in een 3d ontwerpsessie. De ruimte hiervoor is echter beperkt dus als je dit graag wil, maak dan hier alvast een afspraak. Uiteraard is het altijd mogelijk om na je showroombezoek een ontwerpsessie op een andere dag in te plannen. Live bij ons in de ontwerpstudio of virtueel in een videogesprek. Wees welkom en komt dat zien!

Adres: Kleine Krogt 13-i 4825 AN BREDA - zaterdag 1 juni tussen 10.00 en 15.00 (iedere 1e zaterdag van de maand) - gratis parkeren voor de deur

dhb nieuwsgierig 24

Geïnteresseerd geraakt?

Kom bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder om tot een mooie, duurzame oplossing te komen!

Prijsindicatie aanvragen