dhb werkwijze1

STAP 1: MODEL

We hebben drie prachtige meubelfamilies waaruit je kunt kiezen. Elk met hun eigen karakter en mogelijkheden. Dus ben je op zoek naar een laag televisiemeubel? Ga dan voor minder verdiepingen. Wil je toch liever een hoge boekenkast, maar is je ruimte beperkt. Ga voor 3 verdiepingen, maar maak de kast wat ondieper. 

  • Kies je basismodel uit één van de drie meubelfamilies: HindeBosk of Einder
  • Bepaal de hoogte van je kast: Je kunt kiezen uit drie standaard verdiepingshoogtes
  • Bepaal de diepte van je kast: Je kunt kiezen uit twee standaarddieptes

 


dhb werkwijze2

STAP 2: INDELING

Jouw ruimte, jouw regels. Richt je kast in zoals jij dat wilt. En het mooie is, je kunt altijd later nog aanpassingen doen. Opties blijven in veel gevallen open voor aanpassingen op een later moment.

Bepaal het uiterlijk van je kast door verdiepingen of houten bladen toe te voegen of juist weg te laten. Of door te spelen met tussenschottel en ladeblokken bijvoorbeeld.

 

 


dhb werkwijze3

STAP 3: KLEUREN EN MATERIALEN

Van natuurlijk hout tot levendige kleuren, we hebben een breed scala aan materialen en tinten om je kast echt van jou te maken.

De basisopstelling van onze meubels worden uitgevoerd in berken multiplex 21mm. Kenmerkend voor dit materiaal is de mooie, rustige tekening op de vlakken en de verfijnde streepjes op de randen. Hierbij kun je kiezen voor een matte of zijdeglans afwerking en massief hout is uiteraard ook altijd mogelijk.

Ook kunnen we onderdelen voorzien van fineer, Forbo meubellinoleum of gekleurde lak. En vind je meerdere opties mooi? Kies dan voor omkeerbare schuifdeurtjes met aan iedere zijde een andere afwerking, zo kun je altijd wisselen. 

 


dhb werkwijze4

#FLEXIBILITEIT VOOR HET LEVEN

Onze kasten zijn niet alleen mooi, maar ook flexibel. Ze groeien met je mee, wat je levenssituatie ook is.

Vragen? Wij hebben de antwoorden

Bekijk onze FAQ-sectie voor antwoorden op veelgestelde vragen. Of neem direct contact met ons op via info@dehoutbroeders.nl of bel ons op 076 562 14 83.

Klaar om je Droomkast te Realiseren? We helpen je graag persoonlijk verder om tot een mooie, duurzame oplossing te komen.