Jouw verhaal staat centraal

Onze meubels staan bij jou in huis, dat is iets heel persoonlijks. We vinden het belangrijk dat jij je verbonden voelt met, en geniet van je meubel. Daarom gaan we graag het gesprek met je aan. Dit begint altijd met een persoonlijk telefoontje om jouw idee in de basis te bespreken. Vanuit hier plannen we een afspraak in en geven we je wat huiswerk mee. Denk hierbij aan foto's van de ruimte, maten, het budget en een lijstje wensen. Zo nemen we je mee aan de hand. We betrekken je bij het gehele proces van het meubelmaken: van de eerste kennismaking tot het eindresultaat. Voor ons ben je als klant tenslotte onlosmakelijk verbonden met het meubel dat we voor je maken.

dhb_werkwijze_01.jpg

We gaan van start

Door vanuit een slim ontworpen basis te werken, hebben we de ruimte om creatief om te gaan met de invulling ervan. Een die precies aansluit bij jouw persoonlijke woongenot en wensen. Zo ben je verzekerd van een unieke kast die bij je past. En ben je tevreden met het ontwerp? Dan gaan we aan de slag!

Handen uit de mouwen

Het ‘maken’ doen we in onze gestructureerde werkplaats, zodat we alle vrijheid hebben om het ontwerp met onze handen te vertalen naar een mooi product. Dat is hoe we de hoge kwaliteit garanderen en aandacht kunnen besteden aan de details, want die maken echt het verschil. Maar dat is niet alles. Met onze modulaire kasten maken we het je namelijk zo makkelijk mogelijk: als je iets beu bent, kunnen we het aanpassen. De kracht zit hem hierbij in de slim doordachte constructies met multiplex, het gebruik van inlands hout en slimme trucjes zoals schuifdeurtjes met twee verschillende zijden.

dhb_mo.004_06.jpg

Een meubel voor het leven

Daar staat hij dan, jouw ideale kast. Degelijk als vroeger, maar in een modern en duurzaam jasje. Een meubel waar je écht van houdt; passend bij jou, je woonomgeving en je (opberg)behoefte. We brengen hem naar je toe en zetten hem zelfs op zijn plek. Ook dat is de service van de Houtbroeders.

Voor een grafische weergave van het proces kijk je hier (pdf).

dhb_hoe_01.jpg

Geïnteresseerd geraakt?

Kom bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder om tot een mooie, duurzame oplossing te komen!

Prijsindicatie aanvragen