Even voorstellen

Welkom in onze werkplaats! Wij zijn de Houtbroeders: Joris, Jaap en Bart. Samengebracht door een fascinatie voor bijzondere ideeën en hout, maken we sinds 2013 duurzame meubels waar je blij van wordt. Vanuit onze aanpakkersmentaliteit hebben we de afgelopen jaren hard gewerkt aan honderden maatwerk oplossingen, geheel volgens onze eigen manier van modern ambachtelijk meubelmaken. Al deze ervaring komt samen in een prachtige serie modulaire kasten waar we ons nu volledig op richten. Word ook weer verliefd op je meubels en neem ze een heel leven mee!

dhb nieuwsgierig 30

Onze werkwijze

Een kant-en-klaar meubel past niet bij ons, en waarschijnlijk ook niet bij jou. Althans niet voor de lange termijn. We laten je graag zien hoe wij werken en wat er allemaal bij komt kijken.

Bekijk onze werkwijze

De waarde van verbinding

Bij de Houtbroeders willen we geen meubels ontwerpen die na 10 jaar worden weggegooid. In plaats daarvan beloven we dat onze meubels meerdere generaties meegaan. Dat vraagt om liefde. Liefde voor het vak, voor de wereld, voor details en liefde voor de klant. We laten je graag de waarde inzien van een meubelstuk, zodat jij weet: het is de investering waard! We nemen je aan de hand, we luisteren naar je, en betrekken je graag bij het gehele proces: van het eerste contact tot het eindproduct. Onze klanten houden van hun meubels omdat ze zich ermee verbonden voelen. Die verbinding is de kracht van de Houtbroeders.

dhb nieuwsgierig 18

Persoonlijke touch

Mensen hebben veel spullen en willen graag een opgeruimd huis. Bij de Houtbroeders creëren wij de juiste ruimte voor jouw spullen. Op zo’n manier dat het niet alleen functioneel is, maar het ook helemaal bij jou en je interieur past. Voor ons is dat iets magisch, want dat maakt een meubel ineens heel persoonlijk.

Bekijk ons team
dhb broeders 02

Geïnteresseerd geraakt?

Kom bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder om tot een mooie, duurzame oplossing te komen!

Prijsindicatie aanvragen