Aafke & Sven MO.011
platenspeler meubel met lades en open vak

Opgeleverd: Meer maatwerk

massief iepenhout - berken multiplex - 4 lades - 1 klepkast - handgemaakte grepen - demontabele verbinders

dhb_mo.11-bc1_01.jpg
dhb_mo.11-bc1_03.jpg
dhb_mo.11-bc1_02.jpg
dhb_mo.11-bc1_01.jpg
dhb_mo.11-bc1_04.jpg
+1

Foto's

Wat was de uitdaging hier ?

Passend in een kleurrijk interieur wilden de opdrachtgevers graag een passend meubel van De Houtbroeders voor een audioset en platenspeler. Daarnaast was veel opbergruimte gewenst en het meubel mocht een vriendelijk, natuurlijk gevoel van hout uitstralen.

En de oplossing ?

Nadat we verschillende varianten van onze drie meubellijnen hebben geprobeerd zijn we uitgekomen op een unieke mix van onze meubelfamilies. Een highboard bestaand uit een staander en onderstel van massief iepenhout van een 'Einder' gecombineerd met de opbouw van een klepkast voor apparatuur en vier vaste lades van een 'Bosk'. Daarbij nog een gelakte achterwand (kleur Moss), een massief iepenhouten blad met ronding en handgemaakte grepen van iepenhouten maken het meubel én houtgevoel compleet.

Aandacht, geduld, persoonlijk, meedenken, maar ook vakmanschap, oog voor detail. We genieten dagelijks van de kast die de sfeer in de kamer ten goede heeft veranderd. Al met al een top bedrijf gedragen door 3 gepassioneerde mannen.
- Aafke, particulier
dhb_nieuwsgierig_27.jpg

Geïnteresseerd geraakt?

Kom bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder om tot een mooie, duurzame oplossing te komen!

Prijsindicatie aanvragen