Herman MO.003
wandmeubel voor vinylverzameling

Opgeleverd: Kast Bosk

berken multiplex met HPL - 10 schuifdeuren - demontabele verbinders

dhb_mo.03_03.jpg
dhb_mo.03_01.jpg
dhb_mo.03_04.jpg
dhb_mo.03_02.jpg
dhb_mo.03_05.jpg
+1

Foto's

Wat was de uitdaging hier ?

Een muziekliefhebber in een appartement op de vierde verdieping. Op de meest geschikte wand hing een thermostaat en intercom. In de kast moest voldoende ruimte zijn voor zijn lp collectie, apparatuur en singeltjes, heel veel singletjes. Enerzijds was er behoefte aan opgeruimdheid, anderzijds het gemak om ieder item uit de collectie zonder veel moeite naar voren te halen en af te kunnen spelen.

En de oplossing ?

Een fors uitgebouwde versie van de Bosk kast met vaste tussenstaanders. Aan de onderzijde achter de schuifdeuren is precies ruimte voor dozen met 7 inch singles, in het open midden gedeelte alle ruimte voor apparatuur, thermostaat, intercom en het tonen van een platenhoes. In het bovenste open gedeelte ruimte voor de uitgebreide LP collectie. Om het geheel betaalbaar te houden hebben we voornamelijk berken met een standaard HPL gebruikt, dat scheelt in de kosten van de afwerking. De lift ontlaste ons gelukkig bij het naar boven brengen van de kastdelen. In de woonkamer hebben we de onderdelen van de wandkast samengevoegd tot dit meubel en tenslotte aan de muur vastgezet.

Uiteraard krijgen we niet van iedereen een review. Mocht je een referentie willen achterlaten, graag. Zo niet, ook goed natuurlijk!
- bedankt, de Houtbroeders
dhb_nieuwsgierig_27.jpg

Geïnteresseerd geraakt?

Kom bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder om tot een mooie, duurzame oplossing te komen!

Prijsindicatie aanvragen