Kim & Nick MB.060
opberg-, zit-, haard- en tv meubel

Opgeleverd: Meer maatwerk

massief eikenhout - berken multiplex met HPL - 2 kleppen - 3 lades - demontabele verbinders

dhb mb.060 05
dhb mb.060 01
dhb mb.060 07
dhb mb.060 02
dhb mb.060 05
+3

Foto's

Wat was de uitdaging hier ?

Een lange lege wand, veel verschillende functionele wensen en veel opbergruimte. Qua uiterlijk mocht het strak en industrieel zijn, gecombineerd met veel massief eikenhout.

En de oplossing ?

Een negen meter lang, doorlopend meubel, van tuin tot straat. Beginnend met een grote eikenhouten opbergkast van vloer tot plafond. Aansluitend een zitbank met twee grote kleppen om bovenlangs spullen te kunnen opbergen. Daarna een in het ontwerp geintegreerde gashaard (ontwerp en maatvoeringen in afstemming met de leverancier). Naast de haard een warm en knus meerpersoons zitje met daaronder een enorme opberglade voor kinderspeelgoed. Tot slot onder de televisie nog twee brede lades aan opbergruimte. Tussen de verschillende delen van het meubel verbinden zachte ronde vormen de onderdelen en maken het tot een samenhangend en vriendelijk geheel. De witte onderbouw komt net los van de grond met een terugliggende zwarte plint. Op het meubel liggen op maat gemaakte, eikenhouten panelen met als kroon op het werk een 5,5 meter lang massief eikenhouten blad uit één stuk rondom gashaard en tv.

Uiteraard krijgen we niet van iedereen een review. Mocht je een referentie willen achterlaten, graag. Zo niet, ook goed natuurlijk!
- bedankt, de Houtbroeders
dhb nieuwsgierig 27

Geïnteresseerd geraakt?

Kom bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder om tot een mooie, duurzame oplossing te komen!

Prijsindicatie aanvragen