Edwin & Annemiek MO.001
ruimtevullende, multifunctionele kast

Opgeleverd: Meer maatwerk

massief iepenhout - berken multiplex - lakwerk - 4 klepkasten - 8 softclose lades - demontabele verbinders

dhb_mo.001_02.jpg
dhb_mo.001_06.jpg
dhb_mo.001_08.jpg
dhb_mo.001_04.jpg
dhb_mo.001_01.jpg

Wat was de uitdaging hier ?

Eén nis, veel speelgoed, boeken, kinderboeken, rugtassen en dan nog zo'n 4 meter elpees plus een platenspeler. Dit alles in een kast die strak maar niet kil, niet saai, en ook niet rommelig moet worden.

En de oplossing ?

De onderste helft is dicht om veel opbergruimte te creeëren. De 8 lades en 4 klepkasten brengen rust en ruimte in het ontwerp. Het brute, massieve iepenhoutenblad tussen het onder- en bovengedeelte geeft warmte aan het strakke ontwerp van deze mooi ingepaste kast. De tussenblokken in de bovenkast zijn los waardoor de indeling van de legbanken blijvend aangepast kan worden op de inhoud ervan.

En wat vond de opdrachtgever ervan ?

Op een later moment vertelden ze ons dat vooral de klepkasten ze enorm hadden verrast. Klep open, tas erin, klep dicht .. dat ruimt lekker op !

We genieten nog dagelijks van onze kast. Het is helemaal geworden wat we in ons hoofd hadden. Met behulp van jullie creativiteit is het een mooie mix geworden van functionaliteit, kwaliteit en uitstraling.
- Edwin en Annemiek, particulier
dhb_nieuwsgierig_27.jpg

Geïnteresseerd geraakt?

Kom bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder om tot een mooie, duurzame oplossing te komen!

Prijsindicatie aanvragen