Pieter & Jennifer MO.004
tweelingkasten met variabele kleuren en indeling

italiaans notenhout fineer - berken multiplex - 3 kleuren meubellinoleum - lakwerk - 2 soorten olie - gehard glas - acht lades - tien schuifdeuren - demontabele verbinders

dhb mo.004 01
dhb mo.004 11
dhb mo.004 06
dhb mo.004 03
dhb mo.004 08

Wat was de uitdaging hier ?

In hun woonkamer wilden Pieter & Jennifer graag een opbergmeubel met een vintage look maar dan wél modern. Ze konden best wel wat opbergruimte gebruiken maar wilden het ook ruimtelijk houden daar. Dat het meubel lang mee kon gaan en in de toekomst nog aanpasbaar is sprak hen ook enorm aan.

En de oplossing ?

Een tweetal kasten met bergruimte en open vakken zorgen voor opbergruimte afgewisseld met open vakken waar bijzondere spullen mooi uitkomen. Het onderstel zorgt voor een jaren '50 uiterlijk in combinatie met de moderne strakke opbouw van de kast. Door de schuifdeuren te verplaatsen kun je kiezen welke vakkken er getoond worden. Daarnaast zijn de schuifdeuren aan de achterzijde van een andere afwerking voorzien. Als je ze omkeert kun je accentkleuren aan de kast aanbrengen waardoor deze telkens een ander uiterlijk krijgt. Zo kan de kast lang mee gaan zonder saai te worden.

En wat vond de opdrachtgever ervan ?

Op onze Instagram-pagina @deHoutbroeders schreven ze er het volgende over:

Onze kasten zijn zó mooi en ook nog eens super praktisch. Iedere dag genieten we weer van jullie prachtige kasten. Gemaakt met veel passie voor hout en gecombineerd mooie andere materialen. En dat ze speciaal voor ons ontworpen en dus uniek zijn maakt het nog meer bijzonder. #gelukiseenkastvandehoutbroeders ❤️
- Jennifer, particulier
dhb nieuwsgierig 27

Geïnteresseerd geraakt?

Kom bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder om tot een mooie, duurzame oplossing te komen!

Prijsindicatie aanvragen