Wat vinden onze opdrachtgevers

Een meubel voor iemand maken, is iets persoonlijks. Iets magisch zelfs. Lees hier enkele korte reviews.

"Onze kasten zijn zó mooi en ook nog eens super praktisch. Iedere dag genieten we weer van jullie prachtige kasten. Gemaakt met veel passie voor hout en gecombineerd mooie andere materialen. En dat ze speciaal voor ons ontworpen en dus uniek zijn maakt het nog meer bijzonder. #gelukiseenkastvandehoutbroeders ❤️"
- Jennifer, particulier
"Wederom een prachtig resultaat en een heel prettig proces van ontwerpen tot plaatsen. Zo langzamerhand is ons hele huis aan het verhoutbroederen… 😀"
- Maartje, particulier
"We zijn er ontzettend blij mee!! Hij is werkelijk prachtig 🙌🙌🙌"
- Heleen, particulier
"Op zoek naar een mooie raamkast, kwamen we uit bij De Houtbroeders. Jaap presenteerde ons een 3-tal ontwerpen, waarvan we er een kozen. Het leuke was dat we de mogelijkheid hadden om er ook zelf aan mee te kunnen werken. Vanaf het eerste contact tot en met het plaatsen van de kast zijn we door Jaap geweldig begeleid."
- Anne-Marie, particulier
"Aandacht, geduld, persoonlijk, meedenken, maar ook vakmanschap, oog voor detail. We genieten dagelijks van de kast die de sfeer in de kamer ten goede heeft veranderd. Al met al een top bedrijf gedragen door 3 gepassioneerde mannen."
- Aafke, particulier
"Goede en snelle communicatie in iedere fase van het project en de Houtbroeders nemen echt de tijd voor je om tot iets moois te komen. Aanbevolen voor iedereen die van mooie en duurzame houten meubels houdt."
- Paul, particulier
"We genieten nog dagelijks van onze kast. Het is helemaal geworden wat we in ons hoofd hadden. Met behulp van jullie creativiteit is het een mooie mix geworden van functionaliteit, kwaliteit en uitstraling."
- Edwin en Annemiek, particulier
"Uiteraard krijgen we niet van iedereen een review. Mocht je een referentie willen achterlaten, graag. Zo niet, ook goed natuurlijk!"
- bedankt, de Houtbroeders
"We hadden een fijn adviesgesprek waarin alle tijd genomen werd om tot keuzes te komen. Doordat onze keuzes steeds visueel werden gemaakt, lukte het zelfs ons, twijfelaars, om knopen door te hakken. De levering was snel en het contact tot en tijdens levering was persoonlijk en verliep makkelijk. Deze drie mannen hebben echt liefde voor hun vak!"
- Marriët, particulier
"Lang leve de Houtbroeders!"
- True Fiction, @fiction.true op instagram
houtwit
dhb nieuwsgierig 28

Geïnteresseerd geraakt?

Kom bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder om tot een mooie, duurzame oplossing te komen!

Prijsindicatie aanvragen