Het vormgeven van een interieur is een vak apart. En met een goed oog voor ruimte, materialen en meubilair is er ineens heel veel mogelijk. Dat is waar de Houtbroeders enthousiast van worden. Net als wij begrijp jij dat een meubel precies aan moet sluiten bij de ruimte, de woonstijl en de gebruiker. Een mooi houten meubel vraagt nou eenmaal om de juiste vertaling van een idee. En dat is óns vak. Laten we samenwerken!

dhb_meer-maatwerk_05-detail.jpg

Bij de Houtbroeders werken we vanuit een gedeelde passie voor hout en ambacht, maar wel met een moderne twist. Dit zie je in alles terug wat we doen. Onze creativiteit, kunde en toewijding komen samen in kwalitatieve en mooi vormgegeven meubels. De afgelopen jaren hebben we zo aan honderden maatwerk oplossingen gewerkt.

Onze projecten

Als interieurarchitect ben je van harte welkom om eens langs te komen in onze werkplaats voor een kennismaking of het bespreken van een potentieel ontwerp. We denken graag met je mee: van tekeningen tot aan het budget. Met behulp van voorbeelden en productstalen – die je uiteraard ook aan je klant mag laten zien – willen we dat je een zo goed mogelijk beeld krijgt van de mogelijkheden en de hoogwaardige materialen waar wij mee werken. Wij zijn er voor jou én je klant.

dhb_blog_01.jpg

Geïnteresseerd geraakt?

Kom bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder om tot een mooie, duurzame oplossing te komen!

Prijsindicatie aanvragen