Bij de Houtbroeders werken we vanuit een gedeelde passie voor hout en ambacht, maar wel met een moderne twist. Zo maken we meubels met een hoog designgehalte, maar belangrijker: zo maken we meubels speciaal voor jou. Creativiteit, kunde en toewijding komen namelijk samen in mooie houten meubels van hoge kwaliteit: handgemaakt en met een scherp oog voor detail en materiaal. Bedoeld om langdurig van te genieten.

6415 dhb insta wandsieraad

Dat jij er blij van wordt, dat weten we zeker. Door slim – en een tikkeltje eigenwijs – te ontwerpen en daarnaast goed te luisteren naar jou als klant, is ieder meubelstuk dat uit onze handen komt uniek. Tot stand gekomen door jarenlang experimenteren en perfectioneren, en gedetailleerd afgewerkt op basis van jouw persoonlijke verhaal en stijl. We betrekken je bij het proces van A tot Z en je hebt ruimte om mee te denken over het ontwerp. Op die manier ben je verzekerd van een meubel dat precies aansluit bij jou en je woonstijl; met zorg en aandacht vervaardigd door mensen die hun vak verstaan.

Dus, ben je op zoek naar een bijzonder en uniek meubel? We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze werkplaats om je ideeën met ons te delen.

Maak een afspraak

dhb blog 01

Geïnteresseerd geraakt?

Kom bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder om tot een mooie, duurzame oplossing te komen!

Prijsindicatie aanvragen