dhb mo einder uitvoeringen

De basis

Het opvallende, massief houten onderstel met een knipoog naar de jaren ‘50 tilt de Einder letterlijk naar een hoger niveau. Daarboven telt dit dressoir een drietal luchtige planken, gedragen door ranke, massief houten, vierkante staanders. De gesloten achterwand geeft tot slot een stevige basis aan deze opvallend lichte kast die beschikbaar is in twee varianten. Beide varianten hebben een buitenmaat van 240x92cm met een diepte van 30cm of 40cm. De ene variant kenmerkt zich door zijn rechthoekige buitenvorm met een wat soberder karakter, waar de andere variant juist meer uitgesproken is en neigt naar een Japans ontwerp. Hierbij valt de bredere middenplank direct op.

c opties 150ms2

Extra opties

Wil je jouw spullen toch liever meer uit het zicht opbergen? Dan kun je ervoor kiezen om je meubel uit te breiden met één of meerdere ladeblokken of klepkasten. Dit kan op een plek naar keuze en is door het slimme design in de toekomst altijd aanpasbaar.

c kleuren 150ms

Materialen en kleuren

De basisuitvoering van onze meubels worden uitgevoerd in berken multiplex 21mm. Kenmerkend voor dit materiaal is de mooie, rustige tekening op de vlakken en de verfijnde streepjes op de randen. Hierbij kun je kiezen voor een matte of zijdeglans afwerking. Het massieve hout van het onderstel en de vierkante staanders zijn leverbaar in essenhout, eikenhout of iepenhout. Indien gewenst is het ook mogelijk om onderdelen te voorzien van fineer, Forbo meubellinoleum gekleurde lak of zelfs om het in massief hout uit te laten voeren.

Om de kleurkeuze gegarandeerd succesvol te maken, hebben we samen met het ontwerpteam van Interior for Tomorrow een mooi en compleet kleurenpalet samengesteld.

dhb einder maten

de Einder meubelfamilie

Jouw EINDER maakt onderdeel uit van een heuse meubelfamilie. In de basis gebruiken we twee breedtes, twee dieptes, drie hoogtes. Je kunt zelf de opbouw van je verdiepingen kiezen, en met welke materialen en kleuren we je meubel maken. Meer details kun je vinden in de technische bijlage (pdf).

Meer maatwerk

Houd je ervan om nóg een stapje verder te gaan met het ontwerp? Of zijn die opties die we bieden nét niet hoe jij je kast voor je ziet? Dan is het tijd om jouw ideeën te verplaatsen naar de tekentafel. Op onze pagina ‘meer maatwerk’ leggen we je graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

Meer maatwerk
dhb nieuwsgierig 22

Geïnteresseerd geraakt?

Kom bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder om tot een mooie, duurzame oplossing te komen!

Prijsindicatie aanvragen