Duurzame keuze

We maken ons zorgen om de wereld en de huidige 'wegwerpcultuur', en jij waarschijnlijk ook. De houten meubels van de Houtbroeders zijn daarom zo gemaakt dat ze generaties lang meegaan. Degelijk als vroeger, maar in een modern en duurzaam jasje: modulair, met inlands hout en niet verlijmd. En verandert je woon- of leefsituatie in de toekomst? Dan kunnen we het meubel ook weer voor je aanpassen. Zo weet je zeker dat je langdurig plezier hebt van je meubel.

dhb blog 01

Duurzaam, kwalitatief of mooi hoeft geen keuze te zijn. Het kan gewoon én, én. Een kast is tenslotte onderdeel van je woonomgeving en moet bij je passen. Zeker als je van plan bent hem voor een lange tijd te gebruiken. Door onze meubels op duurzame wijze en met de hand te maken, hopen we onze klanten te inspireren. Het ambacht van het meubelmaken is namelijk springlevend en biedt mogelijkheden om het verschil te maken.

Onze visie

Dat vraagt om liefde voor het vak, voor de wereld, voor details en liefde voor jou. We laten je graag de waarde inzien van een meubelstuk, zodat jij weet: het is de investering waard! Daarom betrekken je graag bij het proces van duurzaam meubelmaken: van het ontwerp tot het eindproduct. Onze klanten houden van hun meubels omdat ze zich ermee verbonden voelen. Die verbinding is de kracht van de Houtbroeders.

Kom langs!

Wil je meer weten over onze duurzame aanpak? We staan je graag te woord. Kom je liever een keer langs bij onze werkplaats, maak dan een afspraak. De koffie staat klaar.

Maak een afspraak

dhb blog 01

Geïnteresseerd geraakt?

Kom bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder om tot een mooie, duurzame oplossing te komen!

Prijsindicatie aanvragen